Skip to main content

Posts

Featured

Masakan Nyonya di Heritage Village, Paradigm Mall [RECOMMENDED]

Kami terjah kat sini sebab sebelum ni dah pernah try makan dia nyer set lunch....pastu terusha family set, nampak macam sedap jer kan...

Actually Nasi Lemak Rendang ni quite ok, rasa sedap, tapi sambal dia mungkin kurang kick skit, aku suka rendang ayam dia.. datang bersama fresh watermelon drink **caution, air dia tawar skit... sebab air ni ready made.okaih.... harga dia RM11.90 klu tak silap ambil range 11.90-14.90 ...ada gst ngan tax charge tau~~~~ aku tak ingat arga full berapa

Family Set A Rm 24.90 1 big otak2, 1 tomyam seafood, 1 chicken pong teh,1 jiu hu char comes with fresh salad 2 plate of white rice
taste is so good for me. saya paling suka makan jiu hu char wrap dalam salad. otak2 pon dapat rasa hirisan daun kunyit. nampak isi ikan dalam. highly recommend to eat with 3 people. wlupun set ini untuk dua org sahaja.

Kesedapan: 4 
Alamat : Lot 47, Level LG Paradigm Mall, 1 Jalan SS7/26A, SS7, Petaling Jaya, Selangor 47301
Jenis Masakan: Asian, Chinese, Fusion
Waktu Operasi: Mo…

Latest Posts

Pasta Murah dan Sedap Di Evolve Mall, Ara Damansara

Ais Salji/Snow Ice/Bingsu at Hanbing Restaurant, IOI City Mall Putrajaya [Mesti Cuba]

Jom Bali - Citta Mall - Ara Damansara

Nasi Kerabu Thailand Cyberjaya [Chaba Restaurant]

Mee Sotong (Esplanade/Padang Kota Lama-Penang) [RECOMMENDED]

White Bread Oven[RECOMMENDED]

Nasi Kukus Bawah Pokok Kota Kemuning [Recommended]

Restauran Mohd Chan, Cina Muslim Kota Kemuning [RECOMMENDED]

Mee Tarik Warisan Asli - Seksyen 13 Shah Alam

Restoran Ketam Batu, Jalan Kebun, Kota Kemuning Shah Alam [RECOMMENDED - for certain menu]