Eat Me Cafe - Bangsar

Salam peeps,

sambungan lepas kitaorang makan meat, lol we went for pastry/cake cafe. 

sebenarnya nak cari kat sini. tuk bagi best friend saya makan cake. tak pasal2. cake takder. maka kita ganti dengan makanan lain. lol




The Nutella Chill Pill (RM12.90)

hmmm.. rasa dia sebiji macam mocha. nothing special. but the presentation is unique. together with warm milk.


Eat Me’s Spanish Churros (RM13.90) 

Churros we can get in shopping mall but to sit here and enjoying fresh churros is an awesome deal. so far saya suka kedai ni tu menu2 pastry/sweets yang menarik? or tak penah dimakan :D harga mahal yaa.. lol


Shibuya Honey Bunch (RM 16.90) 

haha, tak reti nak explain rasa shibuya honey ni. dapat lah rasa roti yang keras. dimakan dengan ice cream and honey. actually roti fresh kena bakar :P. cuma time ni kitaorang dah full sangat perut so tak habis...caution. tolong jangan makan sorang. benda banyak. and sesuai tuk dikongsi. 

tempat sesuai kalau ni nak hi-tea eat something different. more sweets. tapi manis tau .. kekekke
location : 
Eat Me
23, Jalan Telawi 2,
Bangsar Baru,
59100 Kuala Lumpur.

facebook:
food rating : 4/5
place rating :4/5
price rating : 3.0/5

opening hours :
Mon:4:00 pm – 11:00 pm
Wed – Thu: 4:00 pm – 11:00 pm
Fri – Sun: 2:30 pm – 12:00 am



Comments