Masakan Nyonya di Heritage Village, Paradigm Mall [RECOMMENDED]

Kami terjah kat sini sebab sebelum ni dah pernah try makan dia nyer set lunch....pastu terusha family set, nampak macam sedap jer kan...

Actually Nasi Lemak Rendang ni quite ok, rasa sedap, tapi sambal dia mungkin kurang kick skit, aku suka rendang ayam dia.. datang bersama fresh watermelon drink **caution, air dia tawar skit... sebab air ni ready made.okaih....
harga dia RM11.90 klu tak silap ambil range 11.90-14.90 ...ada gst ngan tax charge tau~~~~ aku tak ingat arga full berapa


Family Set A Rm 24.90 1 big otak2, 1 tomyam seafood, 1 chicken pong teh,1 jiu hu char comes with fresh salad 2 plate of white rice

taste is so good for me. saya paling suka makan jiu hu char wrap dalam salad. otak2 pon dapat rasa hirisan daun kunyit. nampak isi ikan dalam. highly recommend to eat with 3 people. wlupun set ini untuk dua org sahaja.


Kesedapan:

Alamat :
Lot 47, Level LG Paradigm Mall, 1 Jalan SS7/26A, SS7, Petaling Jaya, Selangor 47301

Jenis Masakan:
Asian, Chinese, Fusion

Waktu Operasi:
Mon - Sun: 10:00 - 22:00

No Phone:
+60 378866305 
+60 374965647 

Comments

Popular Posts