Pasta Murah dan Sedap Di Evolve Mall, Ara Damansara


Little Fat Duck, ok kitaorang terjah sini untuk makan lunch...

aku memang terkejut ngan harga pasta dia yang like ..rm5.00 (pasta of the day)
dapat well cooked pasta, medium taste of pasta sauce, memang berbaloi.

dia yer tempat makan open space, tapi kat sini tak ramai orang. maka senang dapat tempat duduk...

Evolve Mall juga offer free parking in 2 hours~ so agak senang lah klu nak parking pergi situ..


aku try carbonara, dia nyer beef bacon, banyak juga memang tak kedekut pastu yang ni aku order extra pasta sebab kalau yang normal nyer quantity dia kurang skit, tapi klu ko perut kecil cukup dah. perut aku jer lol

Chicken bolognese, dia nyer kuah pon tak kedekut. ni klu ko ambil set klu tak silap set dia 9.90, 
ko dapat air ice lemon tea, puding, and pasta. puding dia ok tapi air dia memang ready made. tak berapa nak umph.


Open space seating. just nice.




Review
Kesedapan pasta = 3.5 * * * * *
Suasana kedai = 3 * * *
Servis = 3.5 * * * *
Harga = 5 * * *

Alamat
Evolve Concept Mall, EV-G-K04, infront of H&M, Jalan PJU 1A/4, Ara Damansara, 47301, Petaling Jaya,

Waktu Operasi
Setiap Hari : 10am - 10pm

Laman Sesawang
https://www.littlefatduck.com/


Comments

Popular Posts